Selv med kredit problemer… Du kan få et lån inden for 30 dage, hvis du er villig til at arbejde på den.

En klog ven fortalte mig engang, * ekstraordinære mennesker * er kun * almindelige mennesker * der gør ekstraordinære ting.

Det er på samme måde med lån. Folk, der får lån efter at være vendte ikke ekstraordinære mennesker, de er almindelige mennesker der gør ekstraordinære ting at få deres lån.

Her er et eksempel på, hvad disse ekstraordinære ting kunne være for dem, der muligvis har været tidligere slået ned for et lån eller der kan have kredit problemer:

Korrigere forkerte kredit spørgsmål

Få gode råd og holder sig til det

Ikke at give op, hvis den første långiver siger “nej”

Husk på, at denne artikel ikke er designet til at erstatte finansielle eller juridiske rådgivning. Hvis du har brug for finansielle eller juridiske råd, bør du søge tjenestegrene af en kompetent professionel.

Der er en masse oplysninger om personlige lån, der er bare plain… forkert! Det er vores ønske at sætte rekord lige her.

Vi er også træt af hvordan kredit-bureauer synes at mene, at de er den ultimative myndighed, der kan få et lån. Hvis du ikke er enig med kredit-bureauet–du kan glemme alt om enhver chance for at få et lån – eller så de siger.

Der må være en løsning et eller andet sted.

Nogle af jer læser dette har mere udvidet kredit problemer, som du er nødt til at beskæftige sig med hver dag. Jeg ved, at det ikke er fair at du straffes kontinuerligt med overdreven rentesatser og lån turndowns.

Hvorfor kredit er så vigtig i dag

Hvis du har god kredit, det lader til at du kan gå ind i enhver butik og sige * oplade it * og gå ud med hundredvis, hvis ikke tusinder af dollars af merchandise.

For millioner af amerikanere synes god kredit som dette så svært at nå. Mange af os er i stand til at starte med kreditkort og lån– men over tid, en nødsituation kommer op og får os til at komme bag på en betaling.

I mange tilfælde kan vi finde en måde at komme sig økonomisk, men kredit skader dvæler på i lang tid. Når dette sker, koster alt du købe på kredit meget mere.

Hvis du har nogensinde ønsket at blive gældfri, er det vigtigt at have de bedste kredit muligt. Du ikke behøver at betale ekstra for alt og de penge du bruger på den måde går til at betale ned gæld så hurtigt som muligt.

Hvis du har problemer med kredit og ansøger om et lån, er en af de bedste ting du kan gøre, forberede en liste over de lån og kreditkort du har betalt i fortiden. Give denne liste over god kredit henvisninger til långiveren, når du sender din ansøgning.

Dette vil hjælpe långiver i beslutningen om lånet, fordi mange kreditrapporter ikke liste din god kredit eller * på-tid * referencer. Men når du er bagud med en betaling oplysninger dukker op hurtigt.

Flere og flere långivere er at finde måder at hjælpe folk der ikke * passer i box.* men der er stadig millioner af mennesker, der er slået for et lån hvert år. Det er disse mennesker, at vi ønsker at hjælpe ved at give dem mulighed for at få en fair skudt på at genopbygge deres kreditkort og få lån.

Den første ting at gøre i genopbygge dit kredit er at få en kredit rapport fra hver af de tre store kredit-bureauer: Experian (TRW), Equifax og Trans Union. Kontroller hver betænkning omhyggeligt for fejl og nedsættende oplysninger.

Får ikke en tri-fusionerede rapport, hvor alle oplysninger er kombineret fra disse tre kredit-bureauer. En tri-fusionerede betænkning gør det svært at skelne hvilke kredit bureau indberettes hvilke enkelte vare.

Hvis du fortæller en kredit bureau om et omstridt element, der er på et andet kredit-bureau rapport, kan du nu finde, at både kredit-bureauer vil rapportere det–forlader du dårligere stillet end før.

Når du får din kredit rapport, vil du også modtage papirarbejde, som vil tillade dig at bestride unøjagtige oplysninger. Udfyld det og send det til hver kredit bureau om unøjagtige oplysninger, der indberettes.

Følgende liste viser rang af nedsættende oplysninger i rækkefølgen af skader. Den hierarkiske rækkefølge, er fra mest skadelige oplysninger til mindst skadelige, som følger:

Konkurs

Afskærmning

Skat Liens

Misligholdte lån

Tvangsauktioner

Domme

Samlinger

Sen afdrag på realkreditlån

Betalingsforsinkelser revolverende kredit

Kredit afvisninger

Forespørgsler

Når du får kreditrapporter fra hver af de tre bureauer, vil du finde nogle af de tvivlsomme oplysninger er duplikeret på én eller begge de andre kreditrapporter, at ikke alle vil være.

Det er meget vigtigt, at du bestrider hver tvivlsom vare individuelt.

Hvis du forsøger at bestride * flere varer * på samme tid, kredit-bureauet kan hævde, at din anmodning er useriøst og nægter at undersøge det.

Kreditorer skal ikke rapportere til kredit-bureauet. Så hvis du bestrider en vare og kreditor ikke bekræfter det, vil varen blive fjernet fra din rapport. Kredit-bureauet har 30 dage til at bekræfte oplysningerne.

Personlige lån defineret

Du kan se udtrykket personlige lån bruges af en masse forskellige långivere. Hver långiver kan have en anden idé om, hvad et personligt lån er.

Nogle långivere definere det som et lille lån sikret ved fast ejendom. Nogle långivere definere det som et lille lån sikret ved et aktiv. Nogle ser på det som et lån, kun sikret kun ved deres løfte om at tilbagebetale (en signatur lån).

Når du arbejder med en långiver, skal du beslutte, hvad det er, du vil bruge til at berolige långiver du kan tilbagebetale noten.

Husk på, at det er nemmere at få et lån sikret med fast ejendom, hvis du har kredit problemer, end det er at få en usikrede personlige lån.

Når besluttet, skal du kun arbejder med långivere, der håndtere typen lån du leder efter.

For kredit problemer

Hvis du har problemer med kredit, er dit valg af långivere meget smalle. Din bedste chance er at kontakte långivere og forklare din situation, så se hvad de siger.

Også spørge dine venner, hvem de er gået til for lån, du kan finde en god introduktion til et lån officer på den måde.

At få personlige lån

Ansøgningsprocessen for personlige lån er forholdsvis enkel og kan du normalt få svar inden for få minutter for at anvende.

Vær sikker på du medbringe følgende oplysninger med dig (eller du har måske allerede noget af det udenad):

Nuværende og tidligere adresse

CPR-nummer for dig selv og ægtefælle

Lønoplysninger & lønseddel stubbe

To års selvangivelser (hvis selvstændige)

Førerens licens og køretøjet oplysninger

Arbejdsgiveren og længden af ansættelsesoplysninger

Ansøger om et personligt lån, hvis du har kredit problemer

Hvis du har problemer med kredit, kan du allerede være klar over, at processen bliver mere kompliceret.

Du bliver nødt til at forklare, hvad situationen var der forårsagede kredit problem og så se hvis långiver vil go for it.

Hvis du har problemer med kredit, gælde ikke for et lån, indtil du får din kredit rapport i den bedste form muligt. Ellers der sker det, når du anvender, det skaber en undersøgelse på din kredit-fil, og når efterfølgende långivere ser at undersøgelse det gør det sværere at få et lån. Med andre ord, hver långiver vil tænke, “Hvorfor skal jeg give dig et lån når XYZ company ned ad gaden slået dig ned?”

Hvis du har brug for lånet hurtigt, og har kredit problemer, du er begrænset i, hvad du kan gøre. En af de bedste ting, vi har fundet er at gå til långivere, som du i øjeblikket har lån med og bede om en stigning i linjen kredit du har. Dette fungerer bedst for långivere hvor du har en * på-tid * betalingshistorik.

Forklare situationen til din långiver, og ønskede at prøve at holde kredit problemer fra at blive værre.

Hvis dette ikke virker, er din næste skridt at gå til långivere, som du havde lån med i fortiden. Spørg dem, hvis de kan genåbne en kassekredit. Mange långivere foretrækker at arbejde med tidligere kunder end at skulle finde nye.

Hvis du har problemer med kredit, bliver at få nogen form for lån meget vanskeligt. Det er derfor vi skabt fordi vi mener, at alle har ret til at låne penge.

Almindelige problemer med at ansøge om et lån

Det mest almindelige problem, når folk er skruet ned til et lån er fra kredit-relaterede emner.

For eksempel, havde en af vores medlemmer en andens dårlig kredit for hans betænkning. Han ikke finde ud af, indtil han gik til at ansøge om et lån og var overrasket over. I hans første tvist, blev den nedsættende oplysninger ikke fjernet. Bagefter, tjekket han med os. Vi fortalte ham, at han skulle sende en tvist til både kreditor og kredit-bureauet og at han skulle sende kopier af dokumentation for betaling. Vi også viste ham hvad skal gøre, hvis der ikke virkede. Heldigvis, det blev fjernet ved at følge vores råd og på sidste rapport han blev godkendt for en $4.000 computer køb.

Et andet problem er i kontrol af indkomst. Mange långivere vil kun overveje indkomst kommer fra en kilde, der er mindst to år gamle. Hvad du kan gøre for at løse dette er at vise lønseddel stubbe og bankopgørelser dækker flere måneder.

Et andet problem er i at forstå, præcis hvornår det er, at du ansøger om et lån. Jeg ved lyden sjovt, men mange långivere har gjort det ser ud som du er forhåndsgodkendte når de i virkeligheden, du er ikke.

Eksempelvis en landsdækkende lån selskab er kendt for at sende breve der angiver, at du er * forhåndsgodkendt * for $3500-$5000. Når du går at få lån check, fortælle de dig, at de vil har brug for nogle bekræftelsesoplysninger, så de ved, hvem de giver check til. De derefter bede dig nok information til at køre en kredit check (uden at fortælle dig) og beslutte, hvor meget du kan låne. Dette er anderledes end hvad mange mennesker ville * forventer * for en forhåndsgodkendt tilbud.

Fordi de ikke fortælle dig om at køre en kreditkontrol, kan det hæmme din evne til at få et andet sted–lån på grund af den ekstra undersøgelse.

Hvis du har problemer med kredit og stadig ønsker at prøve for et lån som denne, insistere på at se manager før du anvender og fortælle at manager din situation og spørge, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Lad enhver, køres en kreditkontrol hvis du ikke har en chance for godkendelse-enhver mere end 5-6 forespørgsler i en 6 måneders periode vil gøre ondt dine chancer for at få et lån.

Hvis disse kilder ikke virker, prøv den bank, hvor du har dine konti. Nogle gør lån, nogle kun gøre kreditkort, og sommetider kan du bruge et kreditkort på en måde, som du ville gøre med et lån. Din lokale bank kan være villig til at overse et par problemer, for at holde din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.