Kreditkort til folk med dårlig kredit score

Sommetider lander livet du i en situation, der forårsager din kredit til at lide. Et jobtab eller sygdom kan sende din kreditværdighed syd forlader dig med noget at gøre ved det. Nogle kreditorer kan lade dig glide en måned eller to, men dine optegnelser vil skønt røbe sig en misligholdelse. En stjålet identitet kan også forlade dig følelsen overtrådt og ude af stand til at genoptage et normalt liv med kredit. Det er i disse tider, du kan have til at søge en lidt sværere for at finde virksomheder, som wan at beskæftige sig med folk, der har dårlig kredit. Der er en håndfuld af långivere, der vil hjælpe dig med at genetablere din kreditværdighed ved hjælp af en af deres kreditkort.
Den pris, du vil betale
Søgning på internettet vil give dig en god idé om hvad typer af kreditkortselskaber vil beskæftige sig med dårlig kredit. Virksomheder som Capital One, Orchard Bank, Providian finansielle og endda Citibank har planer om at hjælpe dig med at få tilbage på dine fødder igen. Men til hvilken pris vil du nødt til at betale? Prisen er interesse. Renter fra disse selskaber kan være op til 25-30% årligt. Så er det vigtigt at styre dine penge og kredit mere fornuftigt.
En af de mange fordele ved at bruge en af disse foretrukne långivere er, at de rapportere positivt til den store kreditvurdering repositories. Det betyder, at hvis du foretager rettidig betaling det vil være i din favør og vil bidrage til at øge din kreditværdighed op igen. Den rente, du betaler er en lille pris at betale for at komme tilbage på fødderne kredit værdig.
Ruten sikrede kreditkort
De fleste af de store banker og udlån institutioner kan søge en indbetaling, matcher mekanisme, som kaldes en sikrede kreditkort indbetaling før støtte et kreditkort for dig. Dette kort bruges på samme måde at en normal kreditkort er, men kortindehaveren skal finansiere det inden brug. Hvis kortindehaveren indskud $100 til rentebærende konto er deres kreditkort finansieret 100% af deres indbetaling. Nogle kreditkort kan på deres bortskaffelse spørgsmål dobbelt eller tredobbelt kampe til at øge det beløb kreditgiveren kan bruge. Indbetaling på $100 kan returnere $300 i kreditvilkår. Sikrede kreditkort også rapportere positivt til kredit agenturer og vil med tiden blive normal revolverende konti og balancerne for indbetaling er krediteret tilbage til kortindehavers konto. En meget positiv måde for folk med dårlig kredit til at opnå de finansielle køretøjer de har brug for.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.