Hvorfor bruge søgemaskineoptimering?

Hvis du er nyere begrebet SEO (forkortelse for Search Engine Optimization) kan du være undrende hvad al ståhej er ca. Men hvis du har kørt en hjemmeside for et stykke tid har du sikkert bemærket behovet for denne praksis, som er stort set fine kunsten at gøre dit websted nemmere at finde for folk, der søger det ved hjælp af “niche sprog.”

Niche sprog betyder blot ved hjælp af termer og sætninger i din hjemmeside eller blog kopi, der oftest bruges af mennesker, når de skriver hvad de leder efter i en søgemaskine. Disse sætninger er også noteret og indsamlet af søgemaskinerobotter og edderkopper, der hører til søgemaskinerne. De mere venlige kopi på dit websted er at søgemaskinespiders, mere sandsynligt folk er at finde dig, (hvilket naturligvis øger dit salg.) Desuden, jo mere hits du får fra folk, der søger for dine produkter eller tjenester jo højere dit websted vil blive indekseret på search engine sider.

Husk, hvordan websider arbejde! Det er dybest set en stor popularitetskonkurrence. Hovedsageligt de flere hits du har, jo højere din placering er i søgemaskinerne. Dette fører til mere forretning og flere hits og en hjemmeside, der svarer til en velhavende stigende cyber stjerne!

At bruge en metafor-Lad os sige, at lanceringen af webstedet er som en lancering fest. Lancere en hjemmeside uden nogen form for SEO er ligesom at smide en fest og glemmer at invitere folk.

Eller du kan også sammenligne det til en fest hvor invitationerne er sendt i et sprog, der ikke genkendes af gæsterne.

Lancere dit websted bør være en spændende begivenhed. Hændelserne grunde (og lanceringer af nye websteder) ofte mislykkes er fordi:

1. du undlader at liste din hjemmeside URL korrekt i søgemaskinerne, eller når du helt ignorere afsnittet i URL indsendelse websteder, der beder dig udfylde søgeord.

2. dine kunder ikke kan finde partiet. Dette kan ske, når du beslutter at gå ruten billige og vælge en gratis værtsbaseret domæne i stedet for dit eget domænenavn. Dette er en sag, hvor kunder ikke kan finde din adresse. Et godt eksempel er den person, der vælger et delt domæne, som meget ofte fører en besøgende til din værts hjemmeside og ikke til din. Gratis bravenet.com og freeserver.com steder er berygtede eksempler på gratis hjemmesider, der tilbyder split domænenavne for ingenting.

3. de har fundet din hjemmeside-adresse, men bliver mødt med 404 besked, der fortæller dig, at et websted på mystisk vis er forsvundet eller blevet fjernet. Det kan også ske, fordi du har valgt en gratis domænenavn eller en vært med begrænset båndbredde.

I en nøddeskal, er Search Engine Optimization processen med at gøre dit websted som identificerbare som muligt til både mennesker og søgemaskiner. Hvis dette lyder som det kunne være er vanskeligt og skizofrene ting at udrette det.

Dette er fordi at have en folk-venlige web site ikke er det samme som at have en søgning søgemaskine venligt websted. En søgning søgemaskine venligt websted er en, der appellerer til små robotter kaldet “edderkopper”, søger på World Wide Web for dit websted, hver gang nogen typer i en søgning efter oplysninger. Idéen er at have kopi på din hjemmeside, der er en kombination af begge.

Hensigten med SEO copywriting er at ophøje dit websted placering i søgemaskinerne ved at inkludere de såkaldte målrettede søgeord og søgeord beskrivelser ret i selve teksten. Disse nøgleord er opnået ved at finde ud af, hvordan mennesker sætning deres anmodninger når de input en anmodning i søgemaskinerne.

De fleste mennesker får deres søgeord ved at gøre en smule af markedsundersøgelser. Nøgleordet indhold er placeret ved hjælp af et søgeord søgning værktøj som Overture keyword ransage værktøj. Når toppen 10-20 mest søgte til søgeord er fundet, er artikler så skabt omkring hver af disse centrale sætninger og indsendt til webstedet. Hver af disse nye search engine optimeret artikler skaber nye sider eller søgemaskiner til spider når folk skriver i de centrale sætninger under en søgning. Så i det væsentlige er search engine optimeret artikel primært en måde at øge salget eller medlemskab konverteringer ved at øge din synlighed i søgemaskinerne.

Være kyndige om SEO er ikke raketvidenskab. Men det betyder at vide lidt om html og søgeord optimering. Det indebærer at vide, hvordan man sætning ting således at computere forstå sproget, hvad det er du forsøger at formidle eller sælge når du sender dit websted til søgemaskiner.

Øve effektiv SEO teknikker kan inddrage ved hjælp af enkle marked forskningsfærdigheder, men det er ikke så teknisk som det lyder. Nogle af de bedste marketingfolk vil faktisk sige at til en vis grad det også involverer brug din intuition til at anden-gætte hvad dine kunder kan være på udkig efter hver gang de bruger en søgemaskine som Google eller Yahoo til at søge efter et produkt.

I denne e-bog vi vil tage dig gennem grundlæggende i, hvordan du opretter en search engine venligt websted, herunder hvordan du opretter en søgemaskine venligt web-side, (eller blog-side) Hvordan til at sende din webadresse til søgemaskiner og hvordan du optimerer dit websted ved hjælp af søgemaskinen venlige indhold.

Grunden til det er så vigtigt for dig at vide, hvordan man taler til robotter er fordi det er et aspekt af hjemmeside og e handel markedsføring, der er afgørende for branding og markedsføring af dit produkt eller din service. Ved at gøre netop et par enkle ting, kan du give dit websted en kant over konkurrencen er ved at gøre din virksomhed genkendelige til både edderkopper og potentielle besøgende både.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.