Hemmelighederne af yderst effektive netværk

Vi er kommet til at observere den enorme vækst i network marketing branchen. Det er udtryk fra milliarder af mennesker, der har deltaget i det, at milliarder af dollars værd af varer og tjenesteydelser, der er blevet solgt igennem det og det.
Men hvad er Network Marketing?
Network marketing (også netværk/multi-niveau markedsføring) er en industri, der består af en kæde af uafhængige distributører, hvis opgaver er at sælge virksomhedens produkter eller tjenesteydelser og på samme tid rekruttere flere distributører, der ligeledes ville sælge selskabets produkter eller tjenester. Det kaldes ofte “people’s franchise,” fordi de tilsyneladende endeløse rekruttering til sidst resultater til en hierarkisk organisation, der også kaldes en distributør “downline”.
I netværk, tjener hver distributør: (1) provision gennem direkte produktsalg, og (2) resterende indkomst fra salg af distributører i deres downline. Bonusser kan også gives ved at nå angivne salg niveauer.
Måske gør hvad netværksmarkedsføring tiltalende, det er generelt foregår hjemme, og det reducerer de omkostninger, der påløber i den traditionelle virksomhed, såsom medarbejder løn eller kontor leje.
Selv om andre har gjort formuer i network marketing, en masse mennesker befinder sig ude af stand til at opnå nogen form for succes. Dette er fordi der er legitime netværk marketing planer, der findes også en stor del af ulovlige pyramidespil.
Så hvad tager det for at blive en succes i netværk? Først skal vi lære at komme i gang i et netværk marketing forretning:
Kender grundlæggende: evaluering af en plan.
Grunden til at mange mennesker ender som fiaskoer og slippe ud af en bestemt virksomhed er, at de let deltage i et program uden at have nogen idé om hvad de skal gøre eller, hvad værre er, hvad programmet virkelig handler om.
Ordentlig uddannelse om en bestemt virksomhed er nødvendig, før betale eller underskrive en kontrakt. Tage sig tid til at lære om netværk marketing lejlighed, og tage sig tid til at tænke over det. Kan du høre din familie, venner eller advokat før du foretager din beslutning.
Ved bedømmelsen af en bestemt forretningsmulighed, skal du overveje følgende:
Virksomheden
Der er talrige netværk-marketing selskaber at oversvømme markedet i dag, med flere nye i et hurtigere tempo. Der er altid risiko for disse virksomheder gå fallit, enten gennem bryder sammen som et korthus, eller bliver tvunget til at lukke ned af de retshåndhævende myndigheder. Dette er grunden til omhyggelig overvejelse bør gøres ved at vælge et selskab.
Ved selskabets track record. Tjekke med den lokale regering, hvor selskabet er baseret (eller det organ, hvor selskabet er registreret) for retssager eller andre poster.
Også vælge en network marketing selskab, der er kendt for sin integritet. Først og fremmest virksomheden bør overholde høje moralske principper eller faglige standarder, og bør stå bag deres produkter eller tjenesteydelser. Snakke med folk, der har haft omgang med virksomheden. Pas på, selvom shills – de er ‘lokkedue’ referencer, der gør uhyrlige påstande eller overdrivelser, der er til fordel for virksomheden.
Produktet
Ved de varer eller tjenesteydelser, som selskabet sælger. Ideelle produkter og/eller tjenesteydelser er dem, der er unikke, der bruges af den gennemsnitlige person dagligdags og er til en konkurrencedygtig pris. Vær forsigtig med ‘mirakel produkter’-der bør være væsentlige beviser/s, der vil sikkerhedskopiere deres fordringer.
Nøglen til en effektiv og succesfuld networking er for distributører til at elske deres produkter. Det er meget let at reklamere for produkter eller tjenester, som du ønsker og du personligt bruge.
Kapital
Husk at Network Marketing, som alle andre legitime erhverv, er en rigtig virksomhed. Der vil altid være en “omkostningerne ved at drive forretning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.